top of page

Priser
Helfoliering av en bil kostar allt från 10.000 SEK upp till cirka 25.000 SEK.
För 10.000 SEK till helfoliering så folierar du oftast inte handtagen, backspeglarna samt stötfångarna och lister. Till det här priset blir kvalitén inte den bästa i och med att vi inte demonterar alla delar som folieras. Bilen får ett helt nytt och snyggt utseende på håll men inte vid en närmare titt.
Om du i stället kliver upp till 18.000 - 25.000 SEK så får du en helfoliering precis enligt din önskan och förväntningar med ett resultat och folie av högsta kvalité.

Priset skiljer sig beroende på vilken typ av folie du väljer, t.ex. chromad, mönstrad, blank, matt m.m.


Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att helfoliera en bil?
Det är lite olika beroende på bilmodell men vi behöver ha bilen hos oss ungefär 5 arbetsdagar. Under vinterhalvåret behöver vi bilen dagen innan så bilen kan få upp temperaturen under natten då folien inte fäster på en kall bil.

Hur länge håller folieringen?
Generellt håller folieringen ett bra skick mellan 3-5 år.
Livslängden beror till störta del på hur du vårdar bilen.

Hur tvättar jag min bil när den är folierad?
Du kan tvätta din bil som vanligt, även i borsttvätt men är det en gammal tvätt med dåliga borstar så finns risk att även folien repas. Man bör undvika starka avfettningsmedel och om det är en matt folie så får man inte vaxa eller polera den. Dom blanka folierna kan du polera och vaxa precis som med lack.
Högtryckstvätt är inga problem men man bör hålla ett avstånd på 50cm med munstycket till bilen.


Behöver bilen vara tvättad när jag lämnar in den?
Bilen skall helst vara grovtvättad, Alltså att den är fri från grövre smuts så det räcker med att tvätta bilen med mikrofiberduk.
Behöver bilen grovtvättas så tar vi ut en avgift på 350 SEK. 


OBS!
Hör gärna av dig till oss innan du fattar några beslut. Vi kan erbjuda rådgivning och lämna en exakt offert utifrån dina personliga behov och önskat resultat.

Mail: Info@hr-produktreklam.com
Tele: 0762137717 - Johan Råmbin

Eller kom förbi oss på Fylkingsvägen 4 i Gamla Uppsala!

 

bottom of page